Hotel Kogerstaete

Hotel Kogerstaete

Hotel Kogerstaete is een viersterrenhotel in De Koog op Texel. Begin 2019 is het hotel compleet gerenoveerd. U zult genieten in luxe kamers en suites, waar het u aan niets zal ontbreken.
9,5
1 beoordeling
Kenmerken
Kaart
Foto's
Fietsverhuur
Boeken

Hotel Kogerstaete beschikt over 26 luxe kamers en suites op loopafstandvan het prachtige strand van Texel. In onze loungebar en op het terras  bent u van harte welkom voor een lekkere lunch, gezellige borrel met diverse bites of een sfeervol diner. Al onze kamers en suites beschikken over airconditioning, Nespresso koffie en theefaciliteiten, een gevulde minibar (tegen betaling) en is er de mogelijkheid om uw favoriete apps (zoals Netflix) te streamen naar uw televisie. Tevens beschikken bijna alle kamers en suites over een balkon of terras. Een groot aantal van onze suites beschikken tevens over eigen wellnessfaciliteiten. Geniet op uw eigen kamer van de luxe van een 2 persoons eucalyptus stoomdouche met sunshower en infraroodfuncties. Als gast van Hotel Kogerstaete ontvangt u 10% korting op de huur van fietsen en E-bikes en 15% korting op greenfees van Golfbaan De Texelse. Ons hotel bevindt zich op slechts 150 meter van de gezellige dorpsstraat van De Koog en door de centrale ligging op het eiland is Kogerstaete het ideale beginpunt om het eiland te verkennen.

Wij hopen u snel bij ons te mogen verwelkomen op het mooie eiland Texel.
Desiré Boks en Simon Fulcri

 

 

Dit hotel maakt (nog) geen gebruik van het 53n reserveringssysteem, waardoor u niet direct online kunt boeken via deze pagina. Wij verwijzen u graag door naar de website van de hoteleigenaar: www.kogerstaete.nl